Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Hva er IST Home

IST Home er en app hvor du som foresatt får god oversikt over ditt barns opphold i barnehage.

Du kan registrere ditt barns oppholdsplan i barnehagen, melde fravær ved sykdom og registrere planlagt fri/ferie direkte i appen. Barnehagen godkjenner og gir tilbakemelding.

Dette skal bidra til enklere og sikrere kommunikasjon mellom foresatte og barnehage.

Vi er en av de første kommunene i Norge som tar i bruk løsningen. Det kommer flere funksjoner etter hvert, bl.a. mulighet til å kommunisere med meldinger direkte i appen. Det vil bli informert om nye funksjoner etter hvert som disse lanseres.

Last ned appen fra Appstore eller GooglePlay

Logg inn og kom i gang

For å kunne bruke IST Home-appen må du å identifisere deg – slik at vi vet at du er du, og vet hvilket/hvilke barn du har rett til å håndtere.

Vi bruker SkoleID som ID-tjeneste sammen med BankID og ID-porten. Begynn med å oppgi personnummer og godkjenn deretter via BankID. Du er nå klar til å ta i bruk appen.

Registrere oppholdsplan

Det er enkelt å sende inn en oppholdsplan. Legg inn tid for levering og henting, dag for dag. Har du gjentagende tider flere dager i uken, kan du legge dem inn samtidig.

De dager barnet ikke skal være til stede i barnehagen, lar du stå tomme.

Hvis du har faste tider hver uke, trenger du sannsynligvis bare sende inn 1 oppholdsplan. Denne planen vil bli gjentatt hver uke (en såkalt rullende plan).

Registrer fravær eller ferie

Har barnet fått feber og må være hjemme? Kanskje en forkjølelse eller vannkopper? Å registrere fravær gjør du enkelt gjennom noen få steg.

Angi det barnet som sykt, den eller de datoene fraværet gjelder for. Registreringen er forhåndsinnstilt på hele dager, men du kan enkelt også registrere timesfravær.

I forbindelse med ferier og høytider skal midleridig oppholdplan registreres i appen. Dette gjør du på samme måte som annet fravær.

I henhold til de kommunale vedtektene for barnehagene i Søndre Land § 7 kan det være samkjøring mellom alle barnehagene i ferier. Det innebærer at de fleste barnehagene er stengt, og at en barnehage holder åpent dersom behovet er til stede.

I påsken 2021 vil det være tilbud i Grettegutua barnehage mandag 29., tirsdag 30., og onsdag 31. mars.

Barnehagen stenger kl.12.00 onsdag 31.mars før skjærtorsdag.

Vi tar utgangspunkt i at det blir samkjøring, men det er smittesituasjonen og reelle muligheter for samorganisering  jf. gjeldende smitteverntiltak i samråd med kommuneoverlegen som bestemmer om det blir samkjøring i Grettegutua barnehage påsken 2021. Alternativt blir det gitt tilbud i hver enkelt barnehage. De foresatte som har meldt behov for barnehagetilbud i påskeuka vil få nærmere beskjed.

Vi ber dere registrere fri/evt. behov i IST Home innen 15.mars. Ved behov, ta kontakt med pedagogisk leder for hjelp til registrering.

Se overfor hvordan du kommer i gang med IST Home.


Publisert: 05.03.2021 09.55.21
Sist endret: 09.03.2021 08.46