Kurturskolens tilbud

Vi har tilbud om både solotimer og gruppeundervisning. Alle elevene vil også delta i ulike former for samspill på tvers av fagene. Vi samarbeider ofte med Hov barne-og ungdomsteater: Jungelboken i 2019, Brødrene Løvehjerte i 2018, samtidig som teaterelevene deltar på våre konserter og både danse-elever og musikkelever deltar på teaterforestillinger.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Kulturskolens tilbud

Fysisk teater og bevegelse

Dette kurset passer veldig godt for de som liker å bevege seg og samtid spille ut karakterer og figurer.
Undervisningen foregår i gymsalen på Fryal på torsdager kl. 18.30.

Piano

Pianoundervisningen foregår på doktorrommet på Fryal barneskole vis a vis musikkrommet. Undervisningen er på mandager og tirsdager.

Gitar

Gitarundervisningen foregår i musikkrommet på Fryal barneskole på mandager mellom 14.30-20.30. Det er mulig å få undervisning på klasssk gitar, el-gitar og el-bass.

Slagverk

Undervisning på trommesett, percussion og melodisk slagverk. Undervisningen foregår i det gamle musikkrommmet til ungdomsskolen. Slagverksundervisningen er på onsdager.

Kreodans

Kulturskolen sitt dansetilbud gis til alle i skolealder. Kreodans er delt inn i grupper: 1.-2. klasse, 3.-4. klasse, 5.-6. klasse, Hip Hop(7.klasse - 3.vdg), Jazz Moderne(7.klasse - 3.vdg). Kreodans har øving på onsdager og torsdager i gymsalen på Fryal skole.

Modig

Kulturskolen gir et tilbud til de med nedsatt funksjonsevne. Dette tilbudet har plass til 6. strykker. Det undervises i forskjellige uttrykk, blant annet dans, dramaturgi og rytme. nb: Tilbudet tar en pause fra 2019.

Hov barne- og ungdomsteater

Barne- og Ungdomsteateret i Søndre Land har en over 30 år lang og god tradisjon. Det er en gruppe som er i stadig utvikling og som har mange store forestillinger bak seg og enda flere foran seg. Kulturskolen har i mange år hatt et godt samarbeid med teateret og kommer til å fortsette med det. I tillegg til de tradisjonelle forestillingene på "Jul i Søndre Land", og på forsommeren, bidrar også teateret på de store kulturskolesamlingene. 

Søndre Land skolekorps

Kulturskolen har lenge samarbeidet med Søndre Land skolekorps, og vi ønsker å utvide og videreutvikle dette i framtida. Skolekorpset har ca 20 medlemmer i hovedkorpset og 15 i aspirantkorpset. Korpset øver på tirsdager 17.45-20.15 i gymsalen på Fryal og kantina på Søndre Land ungdomsskole. En del instrumentalundervisningen er gjennom kulturskolen, mens resten dekkes opp av gode krefter i korpset.

 

Publisert: 19.03.2018 11.49.48
Sist endret: 16.08.2019 10.39