Kurturskolens tilbud

I Søndre Land kulturskole gis tilbud om både individuelle timer og gruppeundervisning. Lærerne legger også opp til samspill slik at elevene også skal kunne delta i ulike former for samspill på tvers av fagene. Vi samarbeider ofte med Hov barne-og ungdomsteater. Teaterelevene deltar på våre konserter og kulturskolens elever deltar på teaterforestillinger; danserne med dansenummer og musikkelever i band.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Kulturskolens tilbud

Fysisk teater og bevegelse

Dette kurset passer veldig godt for de som liker å bevege seg og samtid spille ut karakterer og figurer.
Undervisningen foregår i gymsalen på Fryal torsdager kl. 17.30. Fra 6 år. Lærer: Mai Elin Løkken.

Piano

Pianoundervisningen foregår på legerommet på Fryal barneskole vis a vis musikkrommet. Undervisningen er på mandager og tirsdager. Fra 6 år. Lærer: Anna Naglic

Gitar

Gitarundervisningen foregår på mandager i musikkrommet på Søndre Land ungdomsskole. Det er mulig å få undervisning på klassisk gitar, el-gitar og el-bass. Fra 6 år. Lærer: Martin Haugen.

Slagverk

Undervisning på trommesett, percussion og melodisk slagverk. Undervisningen foregår i musikkrommet på Søndre Land ungdomsskole på torsdager. Fra 6 år. Lærer: Lars Erik Haugerud.

Dans

Kulturskolen sitt dansetilbud gis til alle i skolealder. Dansegruppene er delt inn etter alder: 1.-2. klasse barnedans, 3.-4. klasse jazz-fusion, 5.-6. klasse jazz-fusion, Urban ungdom - fra 7. klasse og Jazz-moderne - fra 7. klasse (fordypningsfag). Dansegruppene har øving onsdager og torsdager i gymsalen på Fryal skole. Lærer: Mai Elin Løkken.

Barne- og ungdomskor

Høsten 2020 startet vi opp et ungdomskor som prosjekt. Det ble så vellykket at vi også skoleåret 21/22 fortsetter med dette prosjektet, dog i litt annen form. I koret lærer du å synge flerstemt, du bygger opp din egen stemme og finner ut flere måter å bruke stemmen på. Det er fokus på samspill, og du vil lære både å lytte og  synge. Barne - og ungdomskoret øver på tirsdager fra kl. 16-18 i musikkrommet på Søndre Land ungdomsskole. Lærer: Marit Skikkelstad.

Hov barne- og ungdomsteater

Barne- og ungdomsteateret i Søndre Land har en over 30 år lang og god tradisjon. Det er en gruppe som er i stadig utvikling og som har mange store forestillinger bak seg og enda flere foran seg. Kulturskolen har i mange år hatt et godt samarbeid med teateret, noe vi kommer til å fortsette med fremover også. I tillegg til de tradisjonelle forestillingene på "Jul i Søndre Land", og på forsommeren, bidrar også teateret på kulturskolens forestillinger. Lærer: Linda Slåttum.

Søndre Land skolekorps

Kulturskolen har lenge samarbeidet med Søndre Land skolekorps, og vi ønsker å utvide og videreutvikle dette i framtiden. Skolekorpset har ca 17 medlemmer fordelt på aspirant- og hovedkorps, og de ønsker seg gjerne flere. Korpset øver på tirsdager 17.45-20.15 i gymsalen på Fryal. Instrumentalundervisningen på henholdsvis treblås, messing og slagverk er gjennom kulturskolen. Dirigent for skolekorpset er Kristine Legernæs. Lærere: Petter Selvig (messing), Lars Erik Haugerud (slagverk) og Solfrid Eriksen (treblås).

 

Publisert: 19.03.2018 11.49.48
Sist endret: 07.09.2021 13.33