Julehilsen fra Hovlitunet

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


For alle som bor og jobber i og rundt Hovlitunet har det vært litt av et år. Før jul for et år siden var bygget et tomt skall, og nå har vi bodd her i 6 måneder allerede.

Sommerhalvåret var hektisk for alle, med mye nytt å venne seg til på alle fronter, i tillegg til at vi fikk arrangert en storslått åpning. Nå begynner nok alle å «lande» litt, juletrær har blitt lokalisert etter flyttekaos, og vi har fått opp julepynt i krik og krok. Vi har hatt veldig mange fine stunder i høst, og vi må få berømme de fantastiske frivillige som stiller opp, enten det er med sang og musikk, kakebakst eller sykkeltur. Alle ansatte som klarer å lage gyldne øyeblikk for beboerne i hverdagen, fortjener også en hyllest!

Vi fikk arrangert noen stemningsfulle juleaktiviteter med bl.a. Luciatog fra Hov Barnehage, og julesang fra Fryal på Bjørkelunden og Furubakken, før meterstokken og restriksjonene måtte frem igjen.

Nå må vi være ærlige og si at vi er veldig spente på smittesituasjonen over jula. Vi har jobbet, og jobber med, planene våre for hvordan vi skal håndtere eventuelle smitteutbrudd hos både ansatte og beboere, og hvordan vi skal opprettholde forsvarlig drift dersom mange ansatte enten blir syke eller må i karantene. Dette er dessverre et svært sannsynlig scenario med den nye omikron-varianten.

- Vi lover å holde pårørende godt informert ved hendelser i løpet av jule- og nyttårshelgen, og ønsker at vi kan ha god dialog om hvordan dere kan bidra for deres kjære dersom det skulle bli kritisk stort press på de ansatte som er igjen på jobb, sier driftskoordinator på Hovlitunet, Ingeborg Engelien Andresen.


Publisert: 23.12.2021 11.11.30
Sist endret: 22.02.2022 15.54