Garasjesalg på Hovli

På fredager blir det garasjesalg fra gamle Hovli. 9. oktober er første dag. Det legges ut nye ting hver fredag. Velkommen!

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Gjengen fra Kråkvika Dagtilbud har fått ansvar for å arrangere garasjesalg på Hovli i samarbeid med vaktmestere, avdelingsleder i avd., renhold og andre ansatte. Her gjør vi klar alle tingene som er til overs i ulike avdelinger, som blir fraktet ned til oss.

Der vil det bli solgt diverse overskudds og lagervarer fra Hovli og eldresenteret i forbindelse med overgang til nytt Hovlitun i Mai 2021. det vil bli påfyll av nye varer hver uke, da det skal ryddes frem mot flytteprosessen. Det vil være åpent hver Fredag fra kl 9-14, med smittevernreglene som gjelder til enhver tid.

Det vil være begrenset hvor mange vi kan ha inne av gangen og alle må benytte inngang fra baksiden på hjørnet av eldresenteret som går direkte ned til bomberommet. Inngang blir merket fra utsiden og ber om at oppmerket parkering benyttes slik at en ikke stenger veier for nødvendig adkomst. Alle må registreres med navn og tlf nr ved ankomst, pga smittesporing.

Det kan betales med kontanter og vipps. Det blir alt fra kontormøbler, bøker, klær, pynteting og andre ting som er kjekt å ha av ulik årgang og verdi.

Velkommen til en hyggelig handel!

 

Bruk denne inngangen


Publisert: 07.10.2020 08.33.56
Sist endret: 07.10.2020 08.36