Eldre ut på middag

Søndre Land kommune har fått midler til å organisere «Eldre ut på middag». Eldre hjemmeboende over 65 år tilbys en hyggelig opplevelse i felleskap med andre. Tiltaket vil hjelpe de eldre til å gjenoppta det sosiale livet, som de hadde før korona.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Meld deg på:

  • Mandag 28. juni - middag på Fønix/Hovland
    kl. 16.00 30 – 56 plasser
  • Tirsdag 29. juni - middag på Bjørnen
    kl. 16.00 16 plasser

Vi oppfordrer alle til å melde seg på nærmeste restaurant. Velg meny mens du reserverer plass. Hvis du har god grunn til å avvike fra dette, må du gi beskjed ved påmeldingen. Ved stor påmelding kan det planlegges en kveld til, men vi har ikke ubegrenset med midler, så ring og reserver plassen din så fort som mulig.

Hov Taxi kommer og henter deg hjemme og kjører deg hjem igjen, helt gratis. Du trenger ikke å ringe Hov Taxi, vi ordner det for deg. Det legges opp til samkjøring. Kostnader til drosje dekkes av kommunen.

Kostnader: Alle deltagere betaler en egenandel på kr.125,- for måltidet inkl. 1 alkoholfri drikke. Du betaler selv for drikke utover det. Kostnader utover dette dekkes av kommunen.

Hjemmebaserte tjenester legger til rette for at du kan delta hvis du vil det. Evt. besøk hos deg hjemme, tilpasses ditt opplegg. De kan også være behjelpelige ved påmeldingen.

Ring for påmelding i kontortid: 480 72 604 Frist: 22/6

Frivillige fra frivilligsentralen er behjelpelige ved behov. Våre verter på restauranten har som mål å gi deg en flott og fin opplevelse med god mat.

Vi prøver å få til musikalsk underholdning via frivillighet og/eller kulturskolen.


Publisert: 10.06.2021 15.20.23
Sist endret: 10.06.2021 15.20