Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Personvernombud

Personvernombudet er en ressurs og rådgiver for kommunen og et kontaktpunkt ved alle spørsmål om kommunens behandling av personopplysninger.

Personvernombudets oppgaver er blant annet å:

  • Informere og gi råd om forpliktelsene kommunen har etter personvernlovgivningen, til rådmannen og eksterne databehandlere
  • informere og gi råd til ansatte og kommunens innbyggere
  • sikre at kommunen følger reglene om personvern
  • bistå kommunen med vurderinger og konsekvensanalyser
  • samarbeide med Datatilsynet.

Mer informasjon om ordningen med personvernombud og ombudets oppgaver finner du på Datatilsynets hjemmesider.

Walter Draget

+47 948 10740

walter.draget@sondre-land.kommune.no

 

Personvernerklæring

Søndre Land kommune bruker informasjonskapsler for å analysere det generelle brukermønsteret på sondre-land.kommune.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, som for eksempel sondre-land.kommune.no. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom din datamaskin og sondre-land.kommune.no hver gang du ser nettsiden. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig. Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret og vi kan ikke identifisere enkeltbrukere.

Samtykke (Lov om elektronisk kommunikasjon) er gitt så lenge innstilinger i nettleseren er satt til å godta informasjonskapsler og det finnes informasjon om bruk av disse på nettsiden. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Hvis du ønsker at informasjonskapsler skal avvises, kan du endre innstillingene i nettleseren din slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned tidligere kan også slettes fra nettleseren. Mer informasjon om fremgangsmåten kan du finne på nettvett.no .

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal benyttes, må du unnlate å besøke nettstedet.


Publisert: 05.02.2018 14.25.02
Sist endret: 08.01.2019 15.22