Sommeraktiviteter for barn og unge

Det skjer mye spennende for barn og unge i sommer.

Aktivitetsdager Vassendlandet

• Uke 33: Onsdag 16. august - fredag 17. august på Vassendlandet (Trevatn). For elever i barneskolen.

Påmelding til SL Frivilligsentral innen 18. juni.

Arr: Søndre Land Frivilligsentral.

Bygdefestivalen Tid for Tømmer

Fredag 15. juni - søndag 17. juni i 2018.

Dresinturer på Valdresbanen

Prøv en dresintur på togskinnene langs gamle Valdresbanen mellom Hov og Dokka (23,7 km). Banen går langs Randsfjorden, gjennom vakkert jordbrukslandskap og Dokkadeltaet. Sagvika badeplass mellom Odnes og Fluberg er et perfekt stopp midtveis (ca. 10 km fra Hov). En dresintur bringer deg tett på naturen, og er en unik opplevelse!

Pris (gjelder tur/retur Hov og for en hel dag):
• Tandemdresin kr. 450,-
• Enkeldresin kr. 350,-
Du betaler dresinleien før du legger i vei, enten kontant eller via Vipps.
NB! Ha på langbukser (eller regnbukse hvis det nettopp har regnet) pga. vegetasjon enkelte steder langs sporet.

Booking fra Hov Stasjon tlf. 941 55 734.

Facebook: Hov Stasjon

Valdresbanen.no

Randsfjordmuseet - Lands Museum

Hesteskyss på Lands Museum sommerLands Museum utesceneHageanlegg Lands MuseumLands Museum

Friluftsmuseum, butikk, utstillinger og kaffesalg.

Randsfjordmuseet.no

Kanoutleie og aktiviteter i Dokkadeltaet

Våtmarkssenteret Dokkadeltaet foto: M konowVåtmarkssenteret Dokkadeltaet Foto:M KonowVåtmarkssenteret OdnesVåtmarkssenteret Odnes , kanoer på Randsfjorden
Våtmarkssenteret på Odnes byr på servering hver onsdag og lørdag i uke 25-33. Her kan man leie kano og fiskeutstyr, låne kikkerter og teleskop, og hver onsdag er det aktiviteter som natursti, ringmerking av fugl eller guidet kanotur. Når vi har åpent kan man også se vår utstilling om fugler i Dokkadeltaet. Aktiviteter og inngang er gratis, velkommen!

Dokkadeltaet.no

Publisert: 23.05.2017 09.06.12