Gå'ta Banen!!

En folkefest på ski langs Valdresbanen mellom Eina og Dokka

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Gå'ta Banen!! 2019

Søndag 10. februar 2019 ønsker frivilligsentraler, idrettslag, velforeninger og folkehelseansvarlige i kommunene Vestre Toten, Søndre Land og Nordre Land velkommen til det årlige interkommunale samtidighetsarrangementet «Gå ‘ta Banen».

 

Arrangementet er en familiedag i sporene av gamle Valdresbanen, med aktiviteter for store og små på alle ni stasjoner. Stasjonene er Eina, Trevatn, Skrukli, Fall, Hov, Bjørnerud, Fluberg, Odnes og Dokka - alle stasjoner er også år bemannet, minst i kjernetid mellom 11.00 og 15.00. Og en supersnill løype for de som vil gå kort - eller langt.

Dette er en glimrende anledning for de som vil prøve ski for første gang (sammen med en venn?) - og for de som trodde de hadde lagt skiene på hylla. Det blir bål, mat, drikke, diplomer til barna og premier for innsats og prestasjon. Husk ”klippekortet” - mer informasjon om dette følger under.

Om klippekortet

Klippekortene er laget slik at man kan få bekreftelse på hvilke stasjoner man har passert. De blir lagt ut i postkassene ved stasjonene. På selve dagen vil klipping bli besørget av "stasjonsmesteren" på de respektive stasjoner, og kortene som er brukt kan leveres inn enten på stasjon eller i en stasjonspostkasse. Disse blir trukket ut og premiert etterpå. Klippekortene har også avstandstabell som viser hvor langt det er mellom de ulike stasjoner. 

Du må gjerne skrive ut eget klippekort, og utskriftsvennlig versjon finner man her:

Ellers i sesongen vil man finne klippetenger i postkassene, der det også er gjestebøker som man kan skrive en hilsen i.

God tur!

Informasjon og media

  • Fortløpende oppdateringer finner man på GÅTA BANEN på Facebook. (ekstern side - krever innlogging)

Oppdatert løypestatus for de ulike strekningene: 


Publisert: 18.01.2019 10.08.12
Sist endret: 04.02.2019 09.52