Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


7. februar 2021: Kom deg ut dagen

Søndag 7. februar 2021 er det den store "kom deg ut dagen". Vi justerer dermed ned det årlige "gå 'ta banen"-arrangementet. Men skiløypene ligger der, og vi oppfordrer alle til å komme seg ut i frisk luft denne dagen. Det er fortsatt slik at noen lag og foreninger har en liten "suppestasjon" ved noen av stasjonene for å forsyne de forbipasserende med litt varmt i kroppen. 

Det etterhvert så populære arrangementet "gå ta banen" er normalt en familiedag i sporene av gamle Valdresbanen, med aktiviteter for store og små på alle ni stasjoner. Stasjonene er Eina, Trevatn, Skrukli, Fall, Hov, Bjørnerud, Fluberg, Odnes og Dokka. Traseen er en supersnill løype for de som vil gå kort - eller langt.

Dette er en glimrende anledning for de som vil prøve ski for første gang (sammen med en venn?) - og for de som trodde de hadde lagt skiene på hylla. Det er fortsatt muligheter for å bruke ”klippekortet” - mer informasjon om dette følger under.

Om klippekortet

Klippekortene er laget slik at man kan få bekreftelse på hvilke stasjoner man har passert. De blir lagt ut i postkassene ved stasjonene. Klippekortene har også avstandstabell som viser hvor langt det er mellom de ulike stasjoner. 

Du må gjerne skrive ut eget klippekort, og utskriftsvennlig versjon finner man her:

 

God tur!

Informasjon og media

  • Fortløpende oppdateringer finner man på GÅTA BANEN på Facebook. (ekstern side - krever innlogging)

Oppdatert løypestatus for de ulike strekningene: 

 


Publisert: 18.01.2019 10.08.12
Sist endret: 27.01.2021 19.12