Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

Hvordan gjør vi det i Søndre Land?

I Søndre Land har vi vår egen lokalmønstring i februar måned - her kan ALLE melde seg på, det er GRATIS  delta! vi vil ha med alle! enten d begynte å synge, spille, male, tegne osv for 1 uke siden eller 10 år siden så er du hjertelig velkommmen til oss! Gjennom året arrangerer vi flere workshops som du kan delta på, det kan være å lære å bli bedre på å ta bilder, lære å tegne, lære et instrument osv. disse blir annonsert og det er bare å melde seg - har du noen ønsker om type workshop kan du ta kontakt med kulturskolerektor eller klubbkoordinator på ungdomsklubben!  påmeldingen til lokalmønstringen åpner normalt sett nærmere desember og du kan melde deg på og finne dato mm for mønstringen på https://ukm.no/sondreland/

 

Finn dine folk

Noe av det beste med å gjøre det du liker, er å finne andre som liker det samme. På UKM finner du mest sannsynlig noen med like stort engasjement som deg selv. I UKM er alle et lag, og mange får gode venner.

 

Level up!

I spill må man ofte åpne nye dører eller overvinne et monster for å komme videre. Sånn er det i UKM også! Det kan være skummelt å vise frem det du har laget, men tenk hvor gøy du synes det er å se hva andre kan. Hvorfor skulle ikke de tenke det samme?

 

Prøv noe nytt

For deg som er trygg på det du kan fra før, så anbefaler vi å strekke strikken litt. Hvis du er knallgod på vokal, hvorfor ikke lære å spille gitar i tillegg? Eller kanskje du gjør diktanalysen i norsken i søvne, men helst vil lære å ta bilder? I UKM kan du utvide horisonten og oppdage skjulte talenter.

I UKM får du mulighet til å ikke bare vise hva du kan, men også se hva andre driver med. Å møte andre som er opptatt av kultur, er både inspirerende og motiverende. Du får også sjansen til å lære nye ting. UKM har dessuten flere samarbeidspartnere, så reisen din stopper ikke her. Mange UKM-ere har blitt oppdaget av eksterne arrangører og fått spennende tilbud utenfor UKM

 

Konkurranse schkonkurranse

UKM handler ikke om å konkurrere. UKM handler om å ha det gøy, sånn på ordentlig. Det handler om å være sammen med andre og jobbe mot samme mål: nemlig å skape noe sammen.

… men kommer ikke noen videre, da?

Joda. Vi i UKM ønsker å lage så mange morsomme arrangementer som mulig gjennom året. Derfor har vi både lokalmønstring, fylkesfestival og UKM-festivalen hvert år. Det er ikke plass til alle på alt, men alle er med på noe! Fylkes- og landsfestivalen er dessuten en gulrot for deg som ønsker å møte enda flere likesinnede utenfor lokalmiljøet ditt, selv om det viktigste skjer lokalt.


Publisert: 22.07.2021 08.12.57
Sist endret: 22.07.2021 08.16