Faste arrangement

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Sjakkbord/-benk

Har du lyst til å spille sjakk på vårt nye Sjakkbord/-benk utenfor?

Det ligger 2 sett med brikker i pastposer/plastboks i vinduskarmen utenfor like ved sjakkbordet/-benken som kan brukes. 
Når du er ferdig med å spille er det fint at du samler sammen sjakkbrikken og legger de i posene/plastboksen slik at de er klar for de neste som vil spille.

Vi har også noen poser med sjakkbrikker som kan lånes av alle som har lånekort på Søndre Land bibliotek. Sjakkbrikkene kan bare lånes i betjent åpningstid og skal innleveres samme dag de lånes. Det vil si innleveres senest ved lukketid. Husk å sjekke at alle sjakkbrikkene er i posene når de innleveres.

1 pose med 17 hvite brikker og 17 svarte brikker. 1 ekstra dronning i hver farge. Sjakkbrikkene hører til Sjakkbordet/-benken vi har fått i gave fra Sjakk & Samfunn 25.05.2022.

Sjakkbord/-benk uten brikker

Lesegruppa

Den siste tirsdagen i måneden har vi en løs, ledig og koselig lesegruppe på biblioteket. Her snakker vi om månedens bok, og mye annet. Vi er mange, men har plass til flere. Ta kontakt om du har lyst til å være med.

Tømmerkultur

Under bygdefestivalen Tid for Tømmer, i juni hvert år, har biblioteket et arrangement som vi kaller Tømmerkultur. I 2022 vil vi ikke ha vanlig Tømmerkultur arrangement. Vi vil ha et Sjakk arrangement på dagen på lørdagen fordi vi skal innvie et Sjakkbord/-benk som vi har fått i gave fra Sjakk og Samfunn.

 

Bok og Folk

Bokfestivalen i Land er et samarbeidsprosjekt mellom de to bibliotekene i Nordre- og Søndre Land kommuner, Lands Museum og Norli Dokka. 

Målsettingen for Bok og folk er at det skal være et folkelig arrangement der alle er velkomne, med et bredt tilbud av litteratur i en kulturell setting. Det finnes nemlig en bok for alle.

Derfor tilbyr vi møter med gode og interessante forfattere for voksne og barn, natursti, kafé og bokhandel på Lands museum siste søndag i oktober hvert år. Første gang Bok og Folk ble arrangert var i 2013.


Publisert: 15.05.2018 15.15.58
Sist endret: 20.06.2022 10.00