Vaksinering mot korona i Søndre Land

På sidene til Folkehelseinstituttet (FHI) finner du all informasjon om vaksinasjon mot korona og hele vaksinasjonsprogrammet.

Her finner du informasjon om hvordan vaksineringen mot korona skal forgå i Søndre Land. Det legges ut informasjon fortløpende etter hvert som kommunen mottar vaksinasjonsdoser.

19.januar: Vaksineringen: Kommunen har sendt ut SMS til de over 65 år

Søndre Land kommune har sendt SMS til personer over 65 år i kommunen. I SMS'en sto det følgende:

15.januar: 33 personer er vaksinert på Hovli denne uke

Første og andre etasje på Hovli samt eldresenteret er dermed ferdig med første vaksinasjonsrunde.

8.januar: Vaksinering uke 2

Kommunen får 25 doser i uke 2, og prioriteringslisten vil bli fulgt. Når vi nå snart er ferdig med institusjonsbeboere, vil vi begynne å kalle inn personer i prioriteringsgruppe 2 og 3. Den enkelte vil få beskjed med noen dagers forvarsel.

6.januar: Ellen Ristun var den første som ble vaksinert i Søndre Land

De eldre på Hovli fikk 25 doser vaksine i dag.

6.januar: I dag starter vaksineringen i Søndre Land!

Søndre Land starter koronavaksineringen i dag!
Vi har fått 25 doser denne uken og det er beboere ved en sykehjemsavdeling for demente på Hovli samt noen personer blant prioritert helsepersonell som får de første dosene.

23.desember: De første dosene kommer til kommunen i uke 1

Alle kommuner vil få tilbud om ukentlige leveringer fra uke 1, forutsatt at det ikke blir forsinkelser i leveransene fra Pfizer og forutsatt at kommunene selv er klare for å motta dosene.

16.desember: Informasjon om vaksinering mot covid-19

Koronavaksinasjon er en del av det nasjonale vaksinasjonsprogrammet, og kommunene skal tilby innbyggerne vaksinasjon. Norge vil få tilgang på flere ulike vaksinetyper, men det er ennå usikkerhet knyttet til hvor raskt vi får vaksinene og kan tilby dem til anbefalte grupper.

Publisert: 11.01.2021 12.34.36
Sist endret: 19.01.2021 11.19