Randsfjorden - Innlandets roarena?

Kom og prøv skikkelige robåter i Kråkvika - Lørdag 15. september kl 12.00

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Lørdag 15. september kommer Norges Roforbund til Kråkvika med flere robåter beregnet for nybegynnere. Du kan da prøve slike robåter under kyndig veiledning av roforbundets representanter.
Tidligere dansk landslagsroer, og nåværende fastlege i Søndre Land kommune, Espen Selmer Buhl har latt seg fascinere av Randsfjordens ypperlige egenskaper som roarena. En langstrakt innsjø i landlige omgivelser med rolige vindforhold.
Norges roforbund ble kontaktet og var på befaring i området ved Kråkvika. De falt pladask for området og ønsket å se nærmere på interessen rundt roing. Ved å arrangere en slik ro-dag vil vi få litt mer erfaring med denne aktivitetsformen og vurdere om det er videre interesse for å etablere et roanlegg i Søndre Land for både lokale interessenter og som treningsarena for roklubber i landet for øvrig.
Roing er en ypperlig form for fysisk aktivitet som trener hele kroppen fra tåspiss til fingertupp. Å gli lydløst gjennom vannet langs Randsfjordens bredder er balsam for både kropp og sjel.


Publisert: 06.09.2018 15.41.01
Sist endret: 23.11.2018 14.54