Møte i Gjøvikregionen om koronasituasjonen

Kommuneledelsen i regionen hadde i ettermiddag et felles møte om koronasituasjonen. Flere av kommunene har nå mange smittede, og flere er smittet med omikronvarianten av viruset. Denne smitten har antakelig forgreininger mellom smittetilfeller i Gjøvik og Toten-kommunene.

Våre smittevernleger er entydige i sine råd om at vi fortsatt skal følge de nasjonale bestemmelsene og lar de få tid til å virke, og dermed ikke innføre lokale forskrifter i denne omgang. Det viktigste hver og en av oss kan gjøre nå er å følge rådene om å holde avstand, bruke munnbind når det ikke lar seg gjøre å holde meteren og unngå for mange nærkontakter.

Vi følger situasjonen nøye og iverksetter nye tiltak dersom situasjonen tilsier det.

Fra kommunedirektører, smittevernleger og ordførere i Gjøvikregionen

Publisert: 09.12.2021 19.17.01
Sist endret: 22.02.2022 15.54