Eldre har vært ute på middag

Søndre Land kommune fikk midler til å organisere «Eldre ut på middag». Eldre hjemmeboende over 65 år ble tilbudt en hyggelig opplevelse i felleskap med andre.

Tanken bak tiltaket var å hjelpe de eldre til å gjenoppta det sosiale livet, som de hadde før korona.

Hele 80 personer meldte seg på! 28. og 29. juni ble middagene gjennomført. 45 spiste på Hovland og 35 på Bjørnen. Fire personer fra frivilligsentralen var med å hjalp til. I tillegg til selve maten var det også underholdning.

Blant tilbakemeldingene kommunen fikk fra de som deltok kom det fram at de fleste syntes dette var et svært bra tilbud og - ikke minst - svært god mat!

De eldre koste seg med god mat på Hovland og Bjørnen

Lausgarda trekkspillklubb sto for underholdningen på Hovland

Birgitte Rosenberg sang morsomme viser om kjærlighet, skjemt, litt alvor, men mest tøys og tull

Ekteparet Bjørgo underholdt på trekkspill