RSS    Sidekart    Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk

12.04.2018 14:31:56

Etablering eller utvikling av næringsvirksomhet i Søndre Land?

Tenker du på å etablere en ny virksomhet i Søndre Land, eller utvikle den du allerede har ?

Søndre Land Kommune ønsker å fremstå som en næringsvennlig kommune. Fra 1. februar 2017 har kommunen ansatt egen rådgiver. Det innebærer at vi kan aktivt medvirke til å utnytte utviklingspotensialet i eksisterende arbeids- og næringsliv, fremme gründervirksomhet og tiltrekke oss nye virksomheter. Næringsrådgiverens kjerneoppgaver er 1. linjetjeneste for etablerere og næringslivet i kommunen. Dette inkluderer veiledning og kontakt med eksisterende bedrifter og nyetablerere.

Her finner du retningslinjer for søknad til kommunale virkemidler og fond:

RETNINGSLINJER FOR TILDELING AV FONDSSTØTTE OG MIDLER VEDTATT 14.03.2018 RETNINGSLINJER FOR TILDELING AV FONDSSTØTTE OG MIDLER VEDTATT 14.03.2018

Du vil finne nyttig informasjon med linker til aktuelle instanser, tilskuddsordninger, søknadskjema, ledige arealer og tomter, samt tips og invitasjon til kurs og seminarer på næringsrådgiverens egen kommunikasjonskanal: http://sondrelandblog.wordpress.com eller følg ham på Facebook http://www.facebook.com/sondrelandnaringsradgiver/

Næringsrådgiver er Roger Fløttum; roger.flottum@sondre-land.kommune.no, mobil 9011 2282, tlf 6112 6463.

Gjelder etableringen næringsutvikling innen jord og skogbruk, kontakt Anette C Sand tlf.61 12 64 53.  Landbruket tilbyr Bygdeutviklingsmidler (BU - midler) gjennom Innovasjon Norge.

Se mer på "Jord og skogbruk" i menyen til venstre i skjermbildet. 

Søndre Land kommune | Hovsbakken 1 | 2860 Hov | Telefon 61 12 64 00 |epost  

Nettredaktør: Kjeld Dag Svendsen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her