RSS    Sidekart    Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk

Print
07.10.2016 09:26:05

Fladsrudtomta


Fladsrudtomta juni 2016Fladsrud-tomta under utvikling

"Fladsrud-tomta" ligger midt i Hov sentrum og ble ervervet av Søndre Land kommune i 2015. Planen er å utvikles tomta og bygningene til et sted, en møteplass, for alle i Søndre Land.

Tomta er 2535 m2 og regulert til offentlig og privat tjenesteyting. I dag står to bygninger på den: "Fladsrud-bygget" og "Oppistua" (eller "Oppistugu").
Oppistua skal bli en avdeling av Lands Museum, et levende sted med bl.a. digitalt arkiv. Hva som skal bli i Fladsrud-bygget og på tomta for øvrig, er under arbeid...

Prosjektet har vakt stort engasjement og det er kommet inn mange innspill om hva vi skal fylle tomta og Fladsrud-bygget med – via brev, e-post, facebook, ungt entreprenørskap i barneskolen og på folkemøte 7. mars.

Arbeidsgruppa jobber med nå med revidering av prosjektplanen, som skal til Komité for lokalsamfunn og formannskapet. Arbeidsgruppa har også "gått et par runder" med arkitekten, og jobber med planlegging av neste folkemøte med fremlegging av arkitektens førsteutkast. Neste folkemøte blir sannsynligvis etter jul.

12.01.2017 11:27:17

Utført hittil:

Etter kommunen overtok tomta, har tilbygget av nyere dato blitt sanert og tomta grovplanert. Det er lagt inn nytt strømuttak, taket er tettet og gjort tiltak for midlertidig sikring av Fladsrud-bygget. Nytt avløp er også lagt i Oppistua.

Folkemøte ble avholdt 7. mars (2016). Etter det har arbeidsgruppen bearbeidet alle innspillene, vært på studietur til Brumunddal og Hamar, og utarbeidet grunnlaget for skissearbeid av arkitekt, som engasjeres før sommerferien. Les mer her:

Fladsrudtomta.Status-Rammebetingelser Fladsrudtomta Status-Rammebetingelser

Fladsrud-tomtas historie Fladsrud-tomtas historie

Forstudie-Mulighetsanalyse Forstudie-Mulighetsanalyse

Gruppearbeid fra folkemøte Gruppearbeid fra folkemøte

Innkomne innspill Innkomne innspill

Innspill fra 4. klasse Innspill fra 4.klasse

Innspill-Harpelykkja Innspill-Harpelykkja

Prosjektplan-Fladserudtomta.09.12.15-rev Prosjektplan-Fladserudtomta revidert 09.12.15

Suksesskriterier-møteplasser Suksesskriterier-møteplasser

Innspill-Dag Lindbråten Innspill-Dag Lindbråten

Søndre Land kommune | Hovsbakken 1 | 2860 Hov | Telefon 61 12 64 00 |epost  

Nettredaktør: Kjeld Dag Svendsen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her