RSS    Sidekart    Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk

Print
20.06.2017 13:35:27

Livskvalitet ved Randsfjorden


Bragerbrygga Randsfjorden

I Søndre Land bor du landlig, men likevel sentralt i forhold til jobbmuligheter og et allsidig kultur- og fritidstilbud. Vekk fra byens larm, trafikk, stress og mas.

For prisen av en leilighet mange andre steder får du hus og hage i Søndre Land. Da får du også stillhet, frisk luft, trygt og godt oppvekstmiljø for barn, flotte muligheter for aktivt friluftsliv på åsene og på Randsfjorden. Likevel bor du bare 30 minutter fra Gjøvik og halvannen time fra Oslo.

I Søndre land finner du ett variert botilbud - små og større tettsteder, spredte boliggrupper og boliger som ligger helt for seg selv.

Kommunen har disse boligtomtene til salg: 

Hov syd 
Hov, Rødbergvegen
Hov, Nordbergveien (privat)
Fall - Fallslia 
Framnes feltet
Odnes, Kvernmoen - Sørmoen
Odnes, ved Odnes skole 
Fluberg, ved Fluberg kirke
Trevatn, Eid-feltet 

Ønsker du en visning av kommunens tomter kan du kontakte Kjell Erik Stabekk, tlf.: 95050837, e-post: kestabekk@online.no. Visning også på kveldstid, i helger og på helligdager.

Dersom du ønsker boligtomt i uregulert strøk må du kontakte grunneieren. Kommunens Servicetorg (tlf. 61126410) kan hjelpe deg med å finne navn på grunneier. Deretter søkes det kommunen om fradeling av tomt.

04.04.2017 09:29:10

Landåsbygda

Landåsbygda-brosjyre

 LANDÅSBYGDA

 

Landåsbygda er den nordligste grenda i Søndre Land. Bygda ligger høyt oppe og strekker seg fra 500 til 600 moh. Her bor det omlag 300 mennesker. Det meste av bebyggelsen finner du ved Landåsvatnet, som er selve perlen i bygda.
En annen viktig del av bygdebildet er Landåsbygda kirke, som er en langkirke av tre med 170 sitteplasser. Kirka feiret i 2015 sitt femtiårsjubileum, og står med sin historie om frivillighet og stor dugnadsånd som et eksempel på aktive og engasjerte innbyggere. Les mer om Landåsbygda her:

Landåsbygda-brosjyre Landåsbygda-brosjyre

 

 

 

 

Søndre Land kommune | Hovsbakken 1 | 2860 Hov | Telefon 61 12 64 00 |epost  

Nettredaktør: Kjeld Dag Svendsen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her