RSS    Sidekart    Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk

Print
17.02.2015 15:06:54

Om Søndre Land kommune


Kommunestyret vedtok i 2014 Søndre Land kommunes visjon:

Søndre Land - Levende og landlig

Les fakta om Søndre Land 

Les om hvordan det er å bo i Søndre Land 

Kommuneorganisasjonen har i tillegg følgende verdier:

  • Stolte sammen! 
  • Respekt, tillit og mot

Søndre Land kommune utfører et vidt spekter av tjenester for kommunens innbyggere. For å sikre effektiv drift er kommunen organisert med to administrative styringsnivå. Øverste nivå er rådmannens ledergruppe (inklusive de sentrale støtteenhetene), mens nivå to består av selvstendige tjenesteenheter.Rådmannen og kommunalsjefene utgjør den administrative kommuneledelse. Rådmannens ledergruppe har det overordnede ansvar for de tjenestene kommunen utfører.Den daglige driften av kommunens tjenester til brukere og innbyggere utføres av avdelingene, det vil si skoler, sykehjem, barnehager osv. Avdelingslederne har vide fullmakter og har et selvstendig ansvar for personell, økonomi, fag og informasjon. 

Kommunalsjefområde stab utfører de fellesfunksjonene hele kommuneorganisasjonen behøver, så som tjenester knyttet til budsjett, økonomi og regnskap, post, arkiv, publikumshenvendelser, IKT, personal, informasjon og så videre.

Søndre Land kommune | Hovsbakken 1 | 2860 Hov | Telefon 61 12 64 00 |epost  

Nettredaktør: Kjeld Dag Svendsen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her