RSS    Sidekart    Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk

Nå begynner det snart å skje noe på Hovlitomta

13.04.2018 10:53:23


Det er firmaet Øst Riv som har fått anbudet på å rive de røde småboligene. De ser for seg å starte opp i månedsskiftet april/mai, rivingen skal være ferdigstilt 15.06. I denne perioden vil hverken adkomstveier eller parkering ved Hovli bli berørt, da de ser for seg at de kun trenger plenarealene rundt byggene for å kunne utføre jobben.

Selve byggeprosjektet ligger ute på anbud, med frist 30.04. Beregnet oppstart for bygging er høsten 2018. Ferdigstilling etter ca to år.
Det har vært avholdt informasjonsmøter med ansatte og beboere/naboer vedrørende det vi vet så langt om prosessen, og hvordan det vil påvirke ferdsel og parkering i området. Det vi bli avholdt flere informasjonsmøter når entrepenør er på plass, rett etter sommerferien.

Er det noen som lurer på noe rundt prosjektet, ta gjerne kontakt med prosjektkoordinator Ingeborg E. Andresen (48 27 26 10) eller prosjektmedarbeider Henrik Hvattum (95 28 09 40).

På bildet under kan du se hvordan arkitekten tenker seg nye Hovli plassert inn i eksisterende terreng (klikk på bildet for å forstørre):

Nye Hovli omsorgssenter tegnet inn i eksisterende terreng 

<-- Tilbake


Søndre Land kommune | Hovsbakken 1 | 2860 Hov | Telefon 61 12 64 00 |epost  

Nettredaktør: Kjeld Dag Svendsen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her