RSS    Sidekart    Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk

Land barneverntjeneste søker fritidskontakter

19.02.2018 13:28:06


 

Hva er en fritidskontakt?
Noen ganger kan barn og ungdom ha behov for hjelp til å ha et sosialt liv og en meningsfylt fritid. En fritidskontakt hjelper barna/ungdommene gjennom sosialt samvær og ulike aktiviteter på fritiden. Det kan være besøk i hjemmet, leksehjelp, idrettstilstelninger eller andre sosiale aktiviteter. Fritidskontakten hjelper barnet/ungdommen til å bli mer trygg på seg selv, mestre ulike livssituasjoner og til å omgås andre mennesker.

Det stilles ingen krav om at du har formell utdanning for å være fritidskontakt, men du må være fylt 16 år.

Det legges størst vekt på at du er personlig egnet. For å bli godkjent må du signere taushetserklæring og levere tilfredsstillende politiattest.

I tillegg til vår generelle utlysning søkes det spesifikt etter:
•Det søkes etter fritidskontakt for en gutt på 6 år, han har behov for noen som kan følge til og fra fritidsaktiviteter en gang i uken. Det vil være nødvendig med førerkort og bil for å gjennomføre oppdraget.
•For gutt på 13 år søker vi etter en mannlig fritidskontakt med førerkort og bil. Det er viktig at personen er glad i å finne på ulike aktiviteter på fritiden, er kreativ og har god sosial kompetanse.

For spørsmål ta kontakt med Mette Høitomt Haugen på tlf: 916 37 488

<-- Tilbake


Søndre Land kommune | Hovsbakken 1 | 2860 Hov | Telefon 61 12 64 00 |epost  

Nettredaktør: Kjeld Dag Svendsen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her