RSS    Sidekart    Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk

Møte om motorferdsel på Randsfjorden

30.01.2018 13:07:42


INFO OG INNSPILLMØTE OM MOTORFERDSEL PÅ RANDSFJORDEN - NY FORSKRIFT

Torsdag 1. februar 2018 kl. 19 - 21 i kommunestyresalen på Gran rådhus, Jaren arrangeres møte med følgende tema:

• Felles forskrift om motorferdsel på Randsfjorden
• Kommunevis lokal forskrift om motorferdsel på vann og vassdrag

Kommunene Jevnaker, Gran, Søndre Land og Nordre Land har satt i gang arbeid med å utarbeide en ny felles forskrift for motorferdsel på Randsfjorden.
Hovedformålet med forskriften er å få vedtatt et sett med felles, og lett forståelige regler for motorferdsel på hele Randsfjorden, uavhengig av kommunegrensene. En viktig del av arbeidet med forskriften vil være avveininger mellom ulike brukerinteresser på Randsfjorden.

Del A i skissen inneholder fellesbestemmelser og bestemmelser for motorferdsel på vann og vassdrag i Søndre Land kommune, mens del B i skissen er fellesdelen for motorferdsel på Randsfjorden.

Foreløpig skisse til forskriftens Del A og B for Randsfjorden og Søndre Land kommune finner du her: Forskrift om motorferdsel i vann og vassdrag skisse del A og B Søndre Land kommune Forskrift om motorferdsel i vann og vassdrag skisse del A og B Søndre Land kommune

Foreløpig skisse til forskriftens del B for Randsfjorden finner du her: Forskrift fellesdel B Forskrift fellesdel B

Det er viktig at vi så tidlig som mulig får gode innspill til arbeidet, derfor inviteres alle interesserte til et informasjonsmøte.
På møtet vil representanter fra administrasjonen i alle kommunene informere om bakgrunnen for forskriftsarbeidet for motorferdsel på Randsfjorden. Det er ønskelig at det kommer spørsmål og innspill til forskriften.

I del to av møtet vil det bli gruppevis arbeid med innspill til hver enkelt kommune sitt forskriftsarbeid for motorferdsel på vann og vassdrag.
Gi gjerne beskjed om du kommer til: gro.vestues@gran.kommune.no
Har du noen spørsmål rundt dette, kan du ta kontakt med Anette C. Sand på tlf 611 26 453 eller e-post: anette.sand@sondre-land.kommune.no

<-- Tilbake


Søndre Land kommune | Hovsbakken 1 | 2860 Hov | Telefon 61 12 64 00 |epost  

Nettredaktør: Kjeld Dag Svendsen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her