RSS    Sidekart    Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk

Ny demenskoordinator i Søndre Land

14.11.2017 08:40:44

Demenskoordinator Caroline Bakken
Caroline Bakken er kommunens nye demenskoordinator

Fra 1.september i år har Caroline Bakken vært ansatt som demenskoordinator i Søndre Land i halv stilling. Hennes oppgaver er å ivareta pasienter og pårørende i alle faser knyttet til demens - det være seg fra den spede undring over glemsomhet via den endrete hverdag med utfordringer til behovet for frivillige og kommunale tjenester. En viktig oppgave er å kartlegge og igangsette tjenester i samråd med bruker og familie, slik at livskvalitet og muligheten til å bo hjemme opprettholdes lengst mulig. Å ivareta bruker er også å ivareta pårørende og det legges til rette for både hjemmebesøk og samtaler på kontoret – å kunne få fortelle om hverdagen, få bekreftelse og ha noen som lytter er med på å styrke den enkelte.
Å ta kontakt med demenskoordinator er et lavterskeltilbud, du trenger ikke være henvist fra lege eller ha noen diagnose – ta kontakt for en prat. Caroline har taushetsplikt.
Treffes tirsdag og torsdag på hjemmesykepleien tlf 611 26 540 eller epostadresse caroline.bakken@sondre-land.kommune.no . Ring gjerne og legg igjen beskjed hos personalet – så ringer hun deg opp igjen! Ta kontakt!

<-- Tilbake


Søndre Land kommune | Hovsbakken 1 | 2860 Hov | Telefon 61 12 64 00 |epost  

Nettredaktør: Kjeld Dag Svendsen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her