RSS    Sidekart    Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk

TV-aksjonen 2017 - UNICEF

06.10.2017 14:12:15Søndag 22. oktober er datoen for TV-aksjonen 2017 som går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Vil du bli bøssebærer?

 TV-aksjonen 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22.oktober.

Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter.

TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

 

Vil du bli bøssebærer?

Søndag 22.oktober skal 100 000 frivillige bøssebærere besøke landets 2,3 millioner husstander. Dette gjør TV-aksjonen til verdens største dugnad. Vil du være med å gå årets viktigste søndagstur?

Tidspunktet for bøssebæringen er mellom klokken 16.00-18.00 søndag 22.oktober. Er du under 18 år, må du gå i følge med en som er voksen. Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at én av dere registrerer seg som bøssebærer.

Fakta om TV-aksjonen

TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkning. På selve TV-aksjonsdagen sender NRK direkte hele søndag kveld.

  • 7000 frivillige over hele landet organiserer innsamlingen gjennom 500 kommune- og bydelskomiteer.
  • 100 000 bøssebærere banker på 2,3 millioner dører.
  • TV-aksjonen har vært arrangert hvert år siden 1974 og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker.

Les mer om TV-aksjonen på www.blimed.no (ekstern lenke)

 

Konsert i Hov kirke

Les mer om konserten i Hov kirke her

 

www.blimed.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<-- Tilbake


Søndre Land kommune | Hovsbakken 1 | 2860 Hov | Telefon 61 12 64 00 |epost  

Nettredaktør: Kjeld Dag Svendsen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her