RSS    Sidekart    Hopp til innhold    Hopp til Kontaktinformasjon    Hopp til søk

Horisont Renovasjon AS tar over avfallsinnhentingen

26.09.2017 18:27:05


PRESSEMELDING 26.09.17
Reno Norden begjærte kvelden den 18. september oppbud. Dette ble offentliggjort via en børsmelding. Reno Norden er senere slått konkurs. Reno Norden transporterte inn husholdningsavfall på vegne av Horisont Miljøpark IKS i kommunene Gjøvik, Vestre og Østre Toten, Søndre og Nordre Land.

Det har gjennom de siste dager vært intense forhandlinger med bostyret for å kunne etablere en ny og bærekraftig avtale om innhenting av husholdningsavfall i de nevnte kommuner.

Det er nå fremforhandlet en avtale med bostyret for Reno Norden om overføring av virksomhet fra bostyret til Horisont Renovasjon AS.

Innhentingen av husholdningsavfall vil fra den 27.september bli foretatt av Horisont Renovasjon AS, som er et nyopprettet datterselskap av Horisont Miljøpark IKS.

Horisont Renovasjon AS overtar eierskap av aktiva samtidig som de tidligere ansatte i Gjøvik-avdelingen av Reno Norden tilbys tilsvarende stilling.

Dette vil, etter selskapets oppfatning, være en god og tilfredsstillende løsning som sikrer at aktiviteten vil kunne gå som normalt uten unødig avbrudd. 

            Stein Giæver                         Kjetil Bjørklund 
            Daglig Leder                          Styreleder

<-- Tilbake


Søndre Land kommune | Hovsbakken 1 | 2860 Hov | Telefon 61 12 64 00 |epost  

Nettredaktør: Kjeld Dag Svendsen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten.
Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her